bubblefootballshopnl

Bubbel Voetbal
Business Activities
  • Freight Forwarders
Company Introduction
Ik ben een Bubble Voetbal Kopen, ik werk in www.bubblefootballshop.nl !Bubble Voetbal is de nieuwste aanwinst op het gebied van sport en recreatie. Bestaande of nieuwe spellen krijgen een extra dimensie met de Bubbel Voetbal.

Hoe kan ik mijn bubbel-voetbal-pak herstellen?

Lijm de reparatie-rubber tegen de naad en laat het drogen voor ongeveer 15 minuten. Indien mogelijk kunt u ook wat rubber tegen de binnenkant van de naad plakken, als een extra beveiliging wanneer er extra druk komt op het pak tijdens het spelen.
Lokaliseer de exacte plaats van het lek. Vul een spuitfles met een mengeling van zeep en water en spuit dat gelijk over de naden van het pak. Op de plaats van het lek zult u bubbeltjes zien. Let goed op waar het lek is.
Bereid het lek voor reparatie. Droog de naad, en zorg dat alle lucht eruit is voor je het repareert. Indien u een reparatie-kit heeft, kunt u het reinigingsmiddel gebruiken om de PVC of TPU vetvrij te maken, dat kan ook met ether.
Vul het pak voor de helft met lucht, en wacht ongeveer 30 minuten tot de lucht volledig droog is. Spuit daarna het pak opnieuw vol met het mengsel van zeep en water, om zeker te zijn dat er nergens anders lekken zijn.